Scroll Top

DORUČAK/BRUNCH

Krenite u dan sa doručkom svjetskog standarda, gledajući kako se riva budi iz sna. Naš menu pokriva sve, od francuskih peciva, sviježe iscijeđenih sokova i kave.

Za ljubitelje doručka i bruncha (zar nismo to svi mi?) nastavljamo nuditi B7 klasike, kao što su naš poznati Veliki doručak, Brioche francuski tost i Jaja Benedikt.

Ne ustručavajte se probati i novitete, kao što su Šašuka ili specijalitet našeg šefa kuhinje, Kajgana s tostirana ciabatta s rajčicom i pancetom.

Na raspolaganju su vam i zdravije opcije, uključujući našu Acai zdjelu.

RUČAK

Naš trenutni meni za ručak (od 12.00h) ima ležerni pristup, od laganih predjela  do konkretnijih jela.

Sljubite čašu vina ili osvježavajući koktel uz svoj ručak i opustite se uz čarobni prizor jahti kako laganini uplovljavaju i isplovljavaju iz luke.

TJEDNA PONUDA

Naš Šef kuhinje Alexandre Ange se angažirao tražeći kvalitetne lokalne proizvode, budući da su oni temelj novog svježeg koncepta jelovnika u B7.
 
Tjedni meni je dodatak našem A la carte meniju za ručak/večeru, a mijenjati će se ovisno o tome koji su lokalni proizvodi u sezoni dostupni.
 
Raspitajte se kod našeg ljubaznog osoblja o ponudi na tjednom meniju i uživajte u hrani u prekrasnom okruženju splitske rive.

slastice

Naši kolači su pečeni i pripremljeni svježi u vlastitom pogonu za izradu slastica.

Naš tim slastičara pretvara maslac, vrhnje, svježe voće i uvoznu vrhunsku francusku čokoladu u razne deserte koristeći tradicionalne i moderne tehnike izrade.

Naš chef kombinira francuske i hrvatske klasike i elokventno ih prezentira u duhu suvremenog vremena 21. stoljeća.