DORUČAK/BRUNCH

Ne treba vam alarm da stignete na slasni doručak na rivi. Naš se doručak/brunch služi od 8h do 11.00h.

Za ljubitelje doručka i bruncha (zar nismo to svi mi?) nastavljamo nuditi B7 klasike, kao što su naš poznati Veliki doručak, Brioche francuski tost i Jaja Benedikt.

Ne ustručavajte se probati i novitete, kao što su Zeleni Benedikt za ljubitelje avokada ili specijalitet našeg šefa kuhinje, Kajgana s tostiranim gljivama i porilukom.

Na raspolaganju su vam i zdravije opcije, uključujući našu Acai zdjelu.

RUČAK/večera

Naš trenutni meni za ručak (od 12.00-16.30h)/večeru (od 18.30-23.00h) ima ležerni pristup, od laganih predjela  do konkretnijih jela (lokalni riby eye steak serviran s maslacem od tartufa i krumpirom pripremljenim na 3 načina).

Sljubite čašu vina ili osvježavajući koktel uz svoj ručak ili večeru i opustite se uz čarobni prizor jahti kako laganini uplovljavaju i isplovljavaju iz luke.

TJEDNA PONUDA

Naš Šef kuhinje Alexandre Ange se angažirao tražeći kvalitetne lokalne proizvode, budući da su oni temelj novog svježeg koncepta jelovnika u B7.
 
Tjedni meni je dodatak našem A la carte meniju za ručak/večeru, a mijenjati će se ovisno o tome koji su lokalni proizvodi u sezoni dostupni.
 
Raspitajte se kod našeg ljubaznog osoblja o ponudi na tjednom meniju i uživajte u hrani u prekrasnom okruženju splitske rive.

slastice

Naši kolači su pečeni i pripremljeni svježi u vlastitom pogonu za izradu slastica.

Naš tim slastičara pretvara maslac, vrhnje, svježe voće i uvoznu vrhunsku francusku čokoladu u razne deserte koristeći tradicionalne i moderne tehnike izrade.

Naš chef kombinira francuske i hrvatske klasike i elokventno ih prezentira u duhu suvremenog vremena 21. stoljeća.