doručak

Krenite u dan sa doručkom svjetskog standarda, gledajući kako se riva budi iz sna. Naš menu pokriva sve, od francuskih peciva, sviježe iscijeđenih sokova i kave.

Za ljubitelje doručka nudimo i tradicionalni engleski doručak, francuski tost i jaja benedikt. U ponudi imamo i zdrave opcije koje uključuju granolu i voće.

ručak

Ručku pristupamo u ležernom, opuštenom stilu servirajući Nicoise salatu, grillarne filete ribe, gurmanske club sendviče i burgere od odležane govedine.

Tome dodajte jos i čašu vina ili osvježavajući koktel i uživajte u pogledu na luku i jahte koje uplovljavaju i isplovljavaju. Prije nego odete ne zaboravite isprobati neke od torti i deserata iz naše ponude spravljenih od strane našeg chefa slastica.

večera

Zalaskom sunca naš se chef kuhinje užurbano priprema za vaše gastronomsko putovanje hrvatskom suvremenom kuhinjom.

Naš večernji menu je pomno stvaran  tako da bi promovirao hrvatsku gastronomiju na svjetskoj razini oplemenivši je sa francuskim klasicima.

Za  ljubitelje gastronomije/gurmane preporučujemo naš degustacijski menu od 4 slijeda sa opcijom pariranja vina uz svaki slijed.

 

slastice

Naši kolači su pečeni i pripremljeni svježi u vlastitom pogonu za izradu slastica.

Naš tim slastičara pretvara maslac, vrhnje, svježe voće i uvoznu vrhunsku francusku čokoladu u razne deserte koristeći tradicionalne i moderne tehnike izrade.

Naš chef kombinira francuske i hrvatske klasike i elokventno ih prezentira u duhu suvremenog vremena 21. stoljeća.