DORUČAK/BRUNCH

Ne treba vam alarm da stignete na slasni doručak na rivi. Naš se doručak/brunch služi od 8-12h.

Za ljubitelje doručka i bruncha (zar nismo to svi mi?) nastavljamo nuditi B7 klasike, kao što su naš poznati Veliki doručak, Brioche francuski tost i Jaja Benedikt.

Ne ustručavajte se probati i novitete, kao što su Zeleni Benedikt za ljubitelje avokada ili specijalitet našeg šefa kuhinje, Kajgana s tostiranim gljivama i porilukom.

Na raspolaganju su vam i zdravije opcije, uključujući našu Acai zdjelu i inovativni Chia parfait.

PROLJETNI SPECIJALITETI

Naša posebna ponuda za doručak/brunch (od 8 do 15h) i za ručak/večeru (od 12 do 21h) je TAKO dobra, da ćete se vraćat po repete.

Opustite se uz prekrasnu panoramu naše rive dok uživate u posebnoj ponudi za doručak/brunch: kava/čaj uz jedno od tri najpopularnija jela (Francuski tost, Jaja Benedikt ili Acai zdjela) za samo 60 kn.

Sastanite se sa svojim prijateljima ili poslovnim partnerima na našoj sunčanoj terasi i iskoristite posebnu ponudu za ručak/večeru: glavno jelo (Burger, Rižot od plodova mora ili Salata od slanutka) sa čašom vina ili piva za samo 100 kn.

RUČAK/večera

Naš trenutni meni za ručak/večeru (od 12-21h) ima ležerni pristup, od laganih predjela (salata od dagnji i krumpira, mediteranska pecipala-bruschetta) do konkretnijih jela (lokalni sirloin steak serviran s maslacem od tartufa i krumpirom pripremljenim na 3 načina).

Sljubite čašu vina ili osvježavajući koktel uz svoj ručak ili večeru i opustite se uz čarobni prizor jahti kako laganini uplovljavaju i isplovljavaju iz luke.

slastice

Naši kolači su pečeni i pripremljeni svježi u vlastitom pogonu za izradu slastica.

Naš tim slastičara pretvara maslac, vrhnje, svježe voće i uvoznu vrhunsku francusku čokoladu u razne deserte koristeći tradicionalne i moderne tehnike izrade.

Naš chef kombinira francuske i hrvatske klasike i elokventno ih prezentira u duhu suvremenog vremena 21. stoljeća.